Tweede editie ADHD-Café in september

Na de mooie opkomst tijdens het ADHD-Café van afgelopen juni, gaan ADHD-coachpraktijk De Vliegertuin en De Stuw woensdagavond 25 september op herhaling. Het café vindt wederom plaats in De Buurtkamer in Hardenberg en het thema is dit keer: ‘Wat is jouw behoefte’. De avond wordt gehouden van 19.30 tot 21.15 uur, de inloop is vanaf 19.15 uur.

‘We denken dat we met het café voldoen aan een behoefte, dat is de eerste keer wel gebleken’, vertelt Ada Kerkdijk van de Dedemsvaartse coachpraktijk. ‘Dit keer willen we in kaart brengen wat dan precies die behoefte is en hoe we daar tijdens de bijeenkomsten die nog gaan volgen zo goed mogelijk op in kunnen spelen. Het plan is om het ADHD-Café elke maand of om de maand te organiseren.’

Het ADHD-Café is een ontmoetingsplaats voor mensen uit de gemeente Hardenberg met (een vermoeden van) ADHD of ADD en hun naasten (partner, collega, ouder). Het is een kans om met elkaar verhalen en ervaringen uit te wisselen en te bespreken welke rol ADHD speelt in het leven van de deelnemers. ‘Samen kijken we, met behulp van de kennis van het brein, naar de uitdagingen die ADHD met zich meebrengt en of je er misschien ook met een andere bril naar kunt kijken’, licht Ada toe.

Opgeven kan via info@devliegertuin.nl.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Stock

Gerelateerde berichten